PALOMA

Paloma je delniška družba z več kot 135-letno tradicijo proizvodnje in trženja higienskih papirjev v Evropi. Ponašamo se z uveljavljeno blagovno znamko Paloma, pod katero tržimo izdelke v večini evropskih držav kot tudi izven Evrope. Poslanstvo podjetja se zrcali v ponudbi visokokakovostnih higiensko papirnih izdelkov, s katerimi izboljšujemo kvaliteto vsakdanjega življenja. Porabnikom ponujamo širok spekter izdelkov, v prihodnje pa želimo dolgoročno povečevati vrednost premoženja lastnikov, zaposlenim pa zagotavljati kreativno delovno okolje.

V svoji viziji bo Paloma najpomembnejši in poslovno uspešen regionalni ponudnik visokokakovostnih higiensko papirnih izdelkov z vodilno lastno blagovno znamko na področju Jugovzhodne in Vzhodne Evrope ter zanesljiv dobavitelj trgovskih blagovnih znamk na področju Jugovzhodne, Vzhodne ter Zahodne Evrope.

Strateška usmeritev Palome je stroškovno učinkovita in tržno zanimiva ponudba higiensko papirnih izdelkov tako na potrošniškem ('Consumer') kot javnem (Away-From-Home) segmentu. Vsak od segmentov zahteva svojstven pristop obdelave odjemalcev. Medtem ko je doseganje konkurenčnih prednosti v javnem segmentu odvisno predvsem od cenovne konkurenčnosti in kvalitete servisa, je na potrošniškem področju poudarek predvsem na kakovosti izdelka, zadovoljevanju potreb posameznih ciljnih skupin uporabnikov izdelkov in na pospeševanju prodaje. Naša ponudba je tako sestavljena iz posameznih linij izdelkov, med katerimi je tudi linija izdelkov Paloma Junior.

Linijo izdelkov Paloma Junior namenjamo predvsem našim najmlajšim uporabnikom in njihovim staršem, ki jim je potrebno na poti njihovega otroka k samostojnosti pri osebni higieni in pravilni ter skrbni rabi higienskih papirjev kdaj priskočiti na pomoč. Dodana vrednost nove linije izdelkov Paloma Junior je poleg kakovosti izdelkov, kar se še posebej občuti na mehkem papirju ter v posebnem pristopu komuniciranja z najmlajšimi uporabniki higiensko papirnih izdelkov, torej z otroci v starosti od 3 do 8 let in njihovimi starši.

Nad toaletnim papirjem Paloma Junior bodo vključno z otroki navdušeni tudi starši, saj jim ''Sonček Juniorček'' pokaže, kje je potrebno toaletni papir odtrgati, da bo uporabljena ravno prava količina papirja. Potiskan je z motivi iz risanega sveta, glavni junak pa je sonček, ki se pojavlja tudi na vseh ostalih izdelkih iz linije Paloma Junior. Družinam z majhnimi otroki priporočamo, da v naravi, na sprehodu in povsod na poti uporabljajo robčke Paloma Junior, ki so v pakiranju večkrat preloženi kot običajni robčki, zato da je pakiranje nekoliko manjše in primernejše za žepke na otroških oblačilih. V času prehlada, ko se večinoma zadržujemo doma, je bolj priročno uporabljati robčke v škatlici, iz katere se robčki ponudijo v že razgrnjeni obliki. Uporabljajo se lahko tudi ob manjših pripetljajih v avtu, v vrtcu, na zabavi. Na rojstnodnevni zabavi so nepogrešljive serviete, ki smo jih v Palomi potiskali z različnimi motivi, ki bodo pritegnili tako fantke kot punčke, odlično pa se jih lahko kombiniramo z enobarvnimi servietami.